E-commerce & Ljepota

Izrada Web trgovine za ljepotu

Pokretanje isplative Web trgovine za zdravlje i ljepotu zahtjeva kvalitetnu analizu konkurencije i postavljanje realnih ciljeva s vremenskim rokovima. Pomoći ćemo uspostaviti i konkretizirati Vaše ciljeve, razlučiti funkcionalnosti koje su neophodne za Web trgovinu, te ih uključiti u proces izrade Web trgovine.

Dodatni popusti, pretraživanje, brend proizvoda, socijalne mreže i komentari korisnika utječu na prodaju proizvoda o ljepoti.

Responsive design

Ne tako davno Google je uveo promjene u svojim algoritmima za rangiranje rezultata na tražilicama i poboljšao pretraživanje internetom korisnicima mobilnih uređaja. Ako su vaše web stranice optimizirane za mobilne i tablet uređaje, Google će ih prikazati na boljem položaju u rezultatima pretrage.

Jednostavno rečeno, sve što vidite na monitoru stolnog računala ili prijenosnog računala vidjet će se i na mobitelu ili tabletu, ali prilagođeno njihovim dimenzijama ekrana. Tako da je kupovina putem Web trgovine za korisnika još jednostavnija i prilagođena njemu.

Integracija s dobavljačem

Imate dobavljača proizvoda koji raspolaže velikim brojem proizvoda iz Vašeg poslovanja, a ne isplati se držati veliki asortiman proizvoda zbog niske potražnje proizvoda?

S našom Web trgovinom možete ostvariti komunikaciju s dobavljačem te povlačiti proizvode koje su unesene u njegov ERP sustav automatski u Vašu Web trgovinu.
Kada kupac na Web trgovini naruči proizvod od dobavljača kojeg fizički nemate. Dobavljaš istog trenutka dobije obavijest da stvori narudžbu i otpremnicu proizvoda prema Vama ili kupcu, ovisno o poslovnom dogovoru.

Multimedija i HD medija

Omogućite korisnicima da pregledavaju proizvode u HD slikama ili video zapisima, brzo i jednostavno.

Napredno pretraživanje

Omogućite korisnicima da pretražuju Vašu Web trgovinu s dodatnim parametrima, lokacijama, destinacijama, broj putnika…

Napredna Navigacija

Omogućite kupcima da koriste napredne navigacijske funkcionalnosti kao što su pretraga po kategorijama i filtriranje proizvoda po atributima.

SEO optimizacija

Svaki pojedini proizvod i njegovu kategoriju možete dodatno SEO optimizirati s naslovom, meta opisom i meta ključnim riječima.

Contetn Marketing

Kako bi privukli dodatni promet s interneta, dana Vam je mogućnost da pišete i izrađujete članke u obliku bloga na Web trgovini.

E-mail marketing

Skupljajte e-mail adrese korisnika na Vašoj Web trgovini, dok newsletter kampanje možete direktno slati s MailChimp računa.

Kontakt i online podrška

Omogućite klijentima da Vas kontaktiraju s bilo kojeg djela web stranice.