E-commerce & Putovanja

Što je potrebno za prodaju putničkih aranžmana na internetu?

Turizam je jedna od najbrže rastućih grana u internet prodaji, konkurencija je velika i sve jača. Stabilne Web trgovine koje mogu izdržati veliki broj korisnika trebaju biti moderne i jednostavne za korištenje krajnjem kupcu.

Kvalitetna vizualna komunikacija multimedijskih zapisa (video, slike, PDF …) su važni i ključni za uspjeh Vaše Web trgovine. Boje, slike, izgled, fotografije i fontovi igraju veliku ulogu u cijelom procesu stvaranja povjerenja i sigurnosti kupaca.

Neovisno o tome želite li prodavati putne aranžmane ili samo smještaj, kontaktirajte nas kako bi zajedno započeli suradnju na internetu.

Analitika i marketing alati

Web trgovine za prodaju putovanja putem interneta trebaju biti u potpunosti osposobljene i integrirane s Google Analytics i Google AdWords alatima. Tako da od prvog dana prelaska na našu Web trgovinu možete spremati podatke i naknadno analizirati.

Identifikacija koji marketing kanal daje najbolju prodaju, te koja kampanjama daje najbrži povrat uloženog možete učiniti s lakoćom.

Planiranje evenata i marketing

Stvaranje proizvoda i evenata možete raditi samostalno iz administracije Web trgovine. Dozvolite Vašim kupcima da kupe aranžman putem interneta ili da jednostavno pošalju upit. Omogućite im dodatne popuste ako kupe uplatnicama ili kreditnim karticama.

Imate dodatne proizvode poput ulaznica, osiguranja, ili jednostavno želite omogućiti rezervacije apartmana svojim korisnicima. Magneto Web trgovina omogućava da Vaši korisnici rezerviraju aranžmane u slobodnim terminima, pri čemu Magneto sustav vodi računa koji datumi i vremena su zauzeta.

Multimedija i HD medija

Omogućite korisnicima da pregledavaju proizvode u HD slikama ili video zapisima, brzo i jednostavno.

Napredno pretraživanje

Omogućite korisnicima da pretražuju Vašu Web trgovinu s dodatnim parametrima, lokacijama, destinacijama, broj putnika…

Napredna Navigacija

Omogućite kupcima da koriste napredne navigacijske funkcionalnosti kao što su pretraga po kategorijama i filtriranje proizvoda po atributima.

SEO optimizacija

Svaki pojedini proizvod i njegovu kategoriju možete dodatno SEO optimizirati s naslovom, meta opisom i meta ključnim riječima.

Contetn Marketing

Kako bi privukli dodatni promet s interneta, dana Vam je mogućnost da pišete i izrađujete članke u obliku bloga na Web trgovini.

E-mail marketing

Skupljajte e-mail adrese korisnika na Vašoj Web trgovini, dok newsletter kampanje možete direktno slati s MailChimp računa.

Kontakt i online podrška

Omogućite klijentima da Vas kontaktiraju s bilo kojeg djela web stranice.