E-commerce & Šport

Web trgovina za Športsku opremu

Isplative Web trgovine za športsku opremu zahtjevaju ne standardne funkcionalnosti. Pomoći ćemo Vam konkretizirati funkcionalnosti Web trgovine koje su neophodne za prodaju Športske opreme putem interneta. Na temelju Našeg dugogodišnjeg iskustva u segmentu e-commerce možemo Vas savjetovati koje su funkcionalnosti bitne.

Kvalitetna športska Web trgovina je spoj tehničke trgovine sa bogatim multimedijskim sadržajem, tehnički opisi proizvoda i vrhunske slike u HD formatima.

Responsive dizajn

Ne tako davno Google je uveo promjene u svojim algoritmima za rangiranje rezultata na tražilicama i poboljšao pretraživanje internetom korisnicima mobilnih uređaja. Ako su vaše web stranice optimizirane za mobilne i tablet uređaje, Google će ih prikazati na boljem položaju u rezultatima pretrage.

Jednostavno rečeno, sve što vidite na monitoru stolnog računala ili prijenosnog računala vidjet će se i na mobitelu ili tabletu, ali prilagođeno njihovim dimenzijama ekrana. Tako da je kupovina putem Web trgovine za korisnika još jednostavnija i prilagođena njemu.

Profesionalne recenzije

Ako imate veliku paletu proizvoda različitih marki, proizvođača i karakteristika, krajnjem kupcu je teško razlikovati dotične proizvode. Omogućite korisnicima Vaše Web trgovine da pronađu najbolji proizvod koji im odgovara, kroz profesionalne recenzije proizvoda koje se automatski povlače sa svjetskih portala za recenzije proizvoda iz segmenta sport i activity life style.

Socialne mreže

Omogućite korisnicima da se registriraju putem Facebook, google+ ili twitter računa kako bi pojednostavili i pospješili kupovinu.

Korisničke recenzije

Omogućite korisnicima da pišu ili čitaju komentare za proizvode što povećava prodaju na Web trgovini za 36%.

Pretraživanje po brendovima

Omogućite korisnicima da pretražuju i filtriraju proizvode po brendovima.

Napredna navigacija

Omogućite kupcima da koriste napredne navigacijske funkcionalnosti kao što su pretraga po kategorijama i filtriranje proizvoda po atributima.

SEO optimizacija

Svaki pojedini proizvod i njegovu kategoriju možete dodatno SEO optimizirati s naslovom, meta opisom i meta ključnim riječima.

Favoriti / Liste želja

Omogućite kupcima da spremaju proizvode kao favorite, te automatski kada proizvode stavite na akciju da dobiju obavijest na e-mail.

Multimedija i HD medija

Omogućite korisnicima da pregledavaju proizvode u HD slikama ili video zapisima, brzo i jednostavno.

Automatska dostava

Integrirajte Web trgovinu s dostavnom službom koja će putem interneta dobiti obavijest o paketu kojeg mora pokupiti i gdje ga dostaviti.