E-commerce & Tekstil / Fashion

Web trgovina za prodaju Fashion proizvoda

Pokretanje isplative Fashion Web trgovine zahtjeva kvalitetnu analizu konkurencije i postavljanje realnih ciljeva s vremenskim rokovima. Mi možemo pomoći postaviti konkretne i ostvarive ciljeve za Vašu Web trgovinu, razlučiti funkcionalnosti koje su neophodne za Web trgovinu, te ih prioritizirati prema procesu prodaje proizvoda.

Moderna i “šik” Web trgovina neophodna je za prodaju odjevnih proizvoda i usluga putem interneta, kvalitetni vizuali su važni i ključni za uspjeh. Boje, slike, izgled, fotografije i fontovi igraju veliku ulogu u cijelom procesu dizajniranja Web trgovine.

Predanost detaljima tijekom dizajniranja mogu odlučiti o uspjehu i neuspjehu Vaše Web trgovine.

Responsive dizajn

Ne tako davno Google je uveo promjene u svojim algoritmima za rangiranje rezultata na tražilicama i poboljšao pretraživanje internetom korisnicima mobilnih uređaja. Ako su vaše web stranice optimizirane za mobilne i tablet uređaje, Google će ih prikazati na boljem položaju u rezultatima pretrage.

Jednostavno rečeno, sve što vidite na monitoru stolnog računala ili prijenosnog računala vidjet će se i na mobitelu ili tabletu, ali prilagođeno njihovim dimenzijama ekrana. Tako da je kupovina putem Web trgovine za korisnika još jednostavnija i prilagođena njemu.

Socijalne mreže

Omogućite korisnicima da se registriraju putem Facebook, google+ ili twitter računa kako bi pojednostavili i pospješili kupovinu.

Korisničke recenzije

Omogućite da korisnici pišu ili čitaju komentare za proizvode što povećava prodaju Web stranice za 36%.

Pretraga po brendovima

Omogućite korisnicima da pretražuju i filtriraju proizvode po brendovima.

Napredna navigacija

Omogućite kupcima da koriste napredne navigacijske funkcionalnosti kao što su pretraga po kategorijama i filtriranje proizvoda po atributima.

SEO optimizacija

Svaki pojedini proizvod i njegovu kategoriju možete dodatno SEO optimizirati s naslovom, meta opisom i meta ključnim riječima.

Favoriti / Liste želja

Omogućite kupcima da spremaju proizvode kao favorite, te automatski kada proizvode stavite na akciju da dobiju obavijest na e-mail.

ERP integracija

Integrirajte Web trgovinu s Vašim ERP sustavom, ili ERP sustavom dobavljača, kako bi proširili paletu proizvoda.

Automatska dostava

Integrirajte Web trgovinu s dostavnom službom, koja će putem interneta dobiti obavijest o paketu kojeg mora pokupiti i gdje ga dostaviti.

Multimedija i HD medija

Omogućite korisnicima da pregledavaju proizvode u HD slikama ili video zapisima, brzo i jednostavno.