IZRAĐUJEMO VRHUNSKE WEB TRGOVINE

Naše usluge
SEO optimizacija

SEO optimizacija – Web stranice & e-commerce

Za nas SEO optimizacija ne znači samo mjerenje Vaše pozicije na Google tražilici – već i povećanje Vaše prodaje.Nastojimo razumjeti širu sliku vašeg poslovanja od proizvoda i usluga pa sve do Vaših poslovnih ciljeva i želja.

Internet marketing i SEO optimizacija mogu odlučivati o uspješnosti Vašeg biznisa! Vaši sadašnji i budući klijenti koriste internet kako bi pronašli željene proizvode i usluge. Mogu pronaći Vas ili Vašu konkurenciju. Digitalni plan ima više od 10 godina iskustva u internet marketingu & SEO optimizaciji!
SEO optimizacija – Više

adwords oglašavanje

Google Oglašavanje / AdWords oglašavanje

Google Oglašavanje ili AdWords oglašavanje je način oglašavanje na internetu gdje se Vaši oglasi prikazuju na Google tražilici kada korisnik pretražuje određeni pojam, a vi birate za koje pojmove se Vaš oglas prikazuje.

Najveća prednost google oglašavanje je da imate mogućnost mjeriti rezultate. Možete vidjeti koliko je ljudi kliknulo na Vaš oglas i koji su uspješno poslali upit ili kupili Vaš proizvod!
Google Oglašavanje / AdWords oglašavanje – Više

internet-oglasavanje

Oglašavanje na internetu

Tradicionalni oglašavački kanali kao što su novine i radio mogu biti učinkovite. Kod tradicionalnih vrsta oglašavanja plaćate medijski prostor. Ako na temelju tih oglasa dobijete jednoga ili deset klijenata Vi plaćate isto.

Oglašavanje na internetu je oblik oglašavanja pri čemu težimo va Vaša tvrtka ili proizvod postanu visoko pozicionirane na tražilicama. Kad je kupac u potrazi za određenom informacijom ili rješenjem prikazuje se Vaš oglas. Možete usko ciljati klijente ili široko ovisno o proizvodu ili usluzi koje nudite.
Oglašavanje na internetu – Više

konzulting-savjetovanje

Digitalni konzalting

Troškovi ulaska na tržište ePoslovanja je mnogo manje nego što većina tvrtki pretpostavlja. Možemo Vam pomoći izgraditi online trgovine koristeći napredne tehnologije i metoda kako bi što brže povratili investiciju.

S našim dugogodišnjim iskustvom posjedujemo znanja kako transakciju učiniti jeftiniju za prodaju Vašeg proizvoda, zajedno stvaramo vrhunsko rješenje za prodaju digitalnim putem. Uz redovite optimizacija nastojimo smanjiti troškove a povećati prodaju .
Digitalni konzalting – Više