Google AdWords oglašavanje za Web trgovine

Veliki broj potencijalni kupaca upravo koristi Google kako bi pronašli proizvode u svojoj blizini, ti internet korisnici su Vaši potencijalni klijenti. Prednost Google oglašavanja je da svoje proizvode možete ponuditi potencijalnim klijentima koji upravo traže Vaše proizvode putem tražilice. Najveća prednost takvog oglašavanja je da imate mogućnost mjeriti rezultate, možete vidjeti koliko je ljudi kliknulo na Vaš oglas te koji su uspješno poslali upit ili kupili proizvod.

Povećanje tržišnog udjela

Pobijedit ćemo Vašu konkurenciju osiguravajući pravi omjer oglasa koji se pojavljuju za proizvode koji prodajete putem Web trgovine.

Saznanja koji od vaših proizvoda pruža najbolji ROI

Ako imate ograničen proračun za oglašavanje, usmjeravat ćemo ga na proizvode koji će dati najbolji omjer uloženog i dobivenog, kako bi osigurali veći poslovni rast.

Podizanje svijesti o brendu

Potencijalni kupci će vidjeti oglase za Vašu Web trgovinu i brend. AdWords oglašavanje će pomoći stvoriti brend za specifične proizvode koje želite plasirati.

Napredne analitike i analize

Zanima Vas koja pokrajina ili godišnje doba daje najbolje performance u prodaji za Vas? Zanima Vas demografija kupaca i njihovo ponašanje? Google AdWords je marketing alat za plasiranje proizvoda ali u kombinaciji s našim Konzaltingom može sastaviti kvalitetnu strategiju, koja daje dugoročne rezultate.