SEO optimizacija Vaše Web trgovine

Za nas SEO optimizacija ne znači samo mjerenje Vaše pozicije na Google tražilici već i povećanje prodaje na Web trgovini. Nastojimo razumjeti širu sliku Vašeg poslovanja od proizvoda i usluga pa sve do poslovnih ciljeva i želja.

Internet marketing i SEO optimizacija mogu odlučivati o uspješnosti internet prodaje. Vaši sadašnji i budući klijenti koriste internet kako bi pronašli željene proizvode i usluge. Potencijalni klijenti mogu pronaći Vas ili konkurenciju, samo je pitanje tko će im brže pristupiti.

Analiza konkurencije

Jedinstveno izvješće koje Vam govori gdje su slabe i jake točke konkurencije. Na temelju toga zajedno donosimo strategiju kako poboljšati Vašu vidljivost.

Istraživanje ključnih riječi

Ključne riječi su kamen temeljac SEO kampanje, sastavljamo s Vama i stvaramo kompletnu strategiju ključnih riječi s kojom se kreće u realizaciju.

Pisanje kvalitetnog SEO sadržaja

Gradimo kvalitetan i jedinstven sadržaj koji je dizajniran da privuče posjetitelje i buduće kupce.

Onsite optimizacija

Radimo reviziju Vaše trenutne ili buduće web stranice kako bi je napravili lakše razumljivom tražilicama.

Offsite optimizacija

Promoviramo Vaš brand daleko od web stranice kako bi poboljšao popularnost, vrijednost i relevantnost. Offsite promocija govori tražilici koliko je stranica relevantna za određenu ključnu riječ.

ROI analiza

Koristimo Google Analytics, jedan od najboljih alata za praćenje prometa na web stranicama. Dajemo redovita izvješća o relevantnosti na tražilicama i trenutnoj poziciji.