IZRAĐUJEMO VRHUNSKE WEB TRGOVINE

Naše usluge
internet-izrada-web-shopa-kupovina

Izrada web shopa – e-commerce rješenja

Jeste li znali da 40.000 trgovaca koristi Magento za internet prodaju. Magento je pouzdan, svestran i prilagodljiv sustav za prodaju putem interneta – Magento je jedini web shop koji može pratiti Vaš poslovni rast.

Magento je open-source platforma puna dodataka za e-commerce (internet trgovinu) koja pruža online trgovcima fleksibilnost i kontrolu nad izgledom, sadržajem i funkcijama web shopa.
Izrada web shopa – Više

web-dizajn

Web Dizajn – Kreativa

Bez obzira trebate li jednostavnu web stranicu za promociju vaših proizvoda, usluge ili web stranicu s plaćanjem, mi ih dizajniramo!
Dobar dizajn čini dosljednost. Dosljednost je jedan od ključnih elemenata koji se uzima u obzir prilikom izrade web stranice i samog web dizajna. Presudan faktor je adaptacija postojećeg materijala (logo, font, boje .. itd)! Pridržavamo se smjernica identiteta koji već postoje – što znači da dobivate Vrhunski dizajn koji je kreativan unutar postavljenih granica.
Web dizajn – Više

izrada-web-stranica

Izrada web stranica

Web stranica treba biti lijepa, čista, funkcionalno čvrsta te potpuno optimizirana kako bi mogla povećati Vašu prodaju. Iskoristite naše znanje da radi za Vas. S inovativnim dizajnom isporučujemo vrhunske web stranice koje promoviraju Vaše usluge i proizvode putem interneta.

WordPress je CMS sustav koji je ugazio put tvrtkama kako bi preuzeli kontrolu nad svojim web stranicama.
Izrada web stranica – Više

web-aplikacije

Izrada web aplikacija

Izrada web aplikacija je složen proces koji zahtjeva temeljito razumijevanje ciljeva postavljenih na aplikaciju. Cilj web aplikacije je pretvoriti Vašu ideju u proizvod. Digitalni plan iza sebe ima uspješne, projekte u segmentu eCommerce, ERP, CRM, WEB aplikacije.
Izrada web aplikacija – Više

odrzavanje-web-stranice

Održavanje web stranice

Vaša web stranica je ugledala svjetlo dana! Sada trebate naći vrijeme ili partnera za održavanje web stranice, kako bi bila aktualna i osvježena cijelo vrijeme. I sami znate da Vam redovito ažuriranje web stranice može pomoći za SEO optimizaciju, povećati broj posjetitelja, ojačati ime ili brand!

Digitalni plan, za razliku od drugih digitalnih agencija i Internet marketing agencija ima posvećen tim ljudi koji radi puno radno vrijeme – od dizajnera do programera koji mogu biti posvećeni održavanju Vaših web stranica.
Održavanje web stranica – Više