E-commerce & Ljekarne

Web trgovina za ljekarnu

Pokretanje isplative Web trgovine zahtjeva kvalitetnu inicijalnu analizu konkurencije i postavljanje realnih ciljeva s vremenskim rokovima. Pomoći ćemo uspostaviti i konkretizirati Vaše ciljeve, razlučiti funkcionalnosti koje su neophodne za Web trgovinu, te ih prioritizirati prema procesu prodaje proizvoda. Predanost detalja tijekom analize tržišta može odlučiti o uspjehu ili neuspjehu Web trgovine. Želite pokrenuti program lojalnosti koji radi zajedno s ljekarnom i Web trgovinom? Želite svoj poslovni sustav ljekarne sinkronizirati s Web trgovinom? Mi Vam možemo pomoći.

Responsive dizajn

Ne tako davno Google je uveo promjene u svojim algoritmima za rangiranje rezultata na tražilicama i poboljšao pretraživanje internetom korisnicima mobilnih uređaja. Ako su vaše web stranice optimizirane za mobilne i tablet uređaje, Google će ih prikazati na boljem položaju u rezultatima pretrage.

Jednostavno rečeno, sve što vidite na monitoru stolnog računala ili prijenosnog računala vidjet će se i na mobitelu ili tabletu, ali prilagođeno njihovim dimenzijama ekrana. Tako da je kupovina putem Web trgovine za korisnika još jednostavnija i prilagođena njemu.

Što Vam treba za kvalitetanu Web trgovinu?

Socialne mreže

Omogućite korisnicima da se registriraju putem Facebook, google+ ili twitter računa kako bi pojednostavili i pospješili kupovinu.

Korisničke recenzije

Omogućite korisnicima da pišu ili čitaju komentare za proizvode što povećava prodaju na Web trgovini za 36%.

Pretraživanje po brendovima

Omogućite korisnicima da pretražuju i filtriraju proizvode po brendovima.

Napredna navigacija

Omogućite kupcima da koriste napredne navigacijske funkcionalnosti kao što su pretraga po kategorijama i filtriranje proizvoda po atributima.

SEO optimizacija

Svaki pojedini proizvod i njegovu kategoriju možete dodatno SEO optimizirati s naslovom, meta opisom i meta ključnim riječima.

Favoriti / Liste želja

Omogućite kupcima da spremaju proizvode kao favorite, te automatski kada proizvode stavite na akciju da dobiju obavijest na e-mail.

Multimedija i HD medija

Omogućite korisnicima da pregledavaju proizvode u HD slikama ili video zapisima, brzo i jednostavno.

Automatska dostava

Integrirajte Web trgovinu s dostavnom službom koja će putem interneta dobiti obavijest o paketu kojeg mora pokupiti i gdje ga dostaviti.