Zaštita osobnih podataka

Digitalni Plan d.o.o obavezuje se pružati zaštitu osobnih podataka kupaca, tako da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Digitalni Plan d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Slanjem upita, potpisom ugovora ili neposrednim kontaktom, klijent je suglasan da Digitalni Plan d.o.o.-u dobrovoljno stavlja na raspolaganje svoje i podatke trgovačkog društva koje predstavlja ili zastupa. Klijent dozvoljava da se isti koriste u cilju zaštite osobnih interesa u svim poslovima koje ugovaram s Digitalni Plan d.o.o.-om.

Skupljanje i obrada osobnih podataka uključuje i prosljeđivanje osobnih podataka klijenta trećim osobama i trgovačkim društvima u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Trećim osobama smatraju se sve fizičke osobe i trgovačka društva koje su neophodne za realizaciju ugovorenih poslova.

Klijent je suglasan da Digitalni Plan d.o.o., u skladu s gore navedenim uvjetima, koristi osobne i/ili podatke trgovačkog društva dvije godine nakon isteka potpisanog ugovora.

digitalniplan.hr

Na web stranicama digitalniplan.hr u svrhu uvida u statistiku posjećenosti koristi se Google Analytics. Google Analytics omogućava uvid u statistiku posjećenosti web stranice.