Dizajn Web trgovine koji povećava prodaju

Kada je riječ o Web trgovini, potreban je partner koji će se usredotočiti na Vaš projekt te primijeniti svoje iskustvo u stvaranju profesionalnog rješenja, vodeći računa o trendovima i dokazanim činjenicama koje daju iznimne prodajne rezultate. Naš dizajn nije samo namijenjen da bude lijep i jednostavan, već je napravljeni da informacije prenosi brzo i kvalitetno korisniku kako bi olakšao kupovinu na Web trgovini. Cilj nam je pružiti Vam sve potrebne resurse za stvaranje efikasnih Web trgovina, od dizajna i razvoja pa sve do marketinških usluga.

Dobar dizajn čini dosljednost koja je jedan od ključnih elemenata koji se uzima u obzir prilikom izrade Web trgovine i njenog dizajna, presudan faktor je adaptacija postojećeg materijala (logo, font, boje…). Pridržavamo se smjernica identiteta koji već postoje, što znači da dobivate vrhunski dizajn koji je kreativan unutar postavljenih granica. Dobar web dizajn čini laka navigacija i brzo snalaženje kupca koje mora biti intuitivno i standardizirano po svim stranicama. Navigacija bi trebala biti očita korisnicima koji pregledavaju sadržaj kako bi što lakše pronašli tražene informacije.

Responsive dizajn

Ako uzmemo činjenicu da se danas više od 50% interakcije na web stranicama događa putem pametnih telefona, tableta, onda pojam Responsive itekako ima smisla. Dakle, Responsive Web Design (RWD), nam omogućuje da se Vaša Web trgovina prilagodi veličini ekrana uređaja s kojeg korisnik pristupa te servira informacije prilagođene i čitljive za te uređaje.

Proces izrade dizajna

Naš proces dizajna Vam pomaže povećati prodaju. Nakon što se dizajn pripremi i odobri s Vaše strane, započinjemo implementaciju i izradu Web trgovine na Magneto platformi. Magento je profesionalan sustav za upravljanje sadržajem Web trgovine gdje Vi imate potpunu kontrolu.

Dizajn prilagođen Vama

Bez obzira trebate li jednostavnu Web trgovinu za svoje usluge ili Web trgovinu s mnoštvo različitih proizvoda, mi ih dizajniramo! Naši dizajneri će uroniti s Vama u Vaš Brand i ideje kako bi napravili kvalitetan dizajn za Web trgovinu, jer kvalitetan dizajn povećava vjerojatnost transakcije. Radimo dizajn koji jača Vaš Brand i marketinšku poruku kako bi povećali prodaju putem interneta.

Započnimo suradnju

Želite ponudu za internet trgovinu?

Samo označite kvačicom opcije koje trebate. Ubrzo šaljemo ponudu!

Javi se emailom ili telefonom