Izrada Web trgovine za veleprodaju

Bavite se veleprodajom?

Web trgovina za veleprodaju je alat za Vaše poslovne partnere kako bi im naručivanje proizvoda učinili što jednostavnijim i bržim putem interneta. Detaljniji opisi proizvoda, te mogućnost uspoređivanja proizvoda, su samo neke od prednosti Web trgovine za Veleprodaju. Novi kupci imaju mogućnost pretražiti cjelokupni asortiman, bez obaveze i kada njima odgovara.

Velika prednost Web trgovine za veleprodaju je djelomična ili potpuna automatizacija cijelog procesa prodaje. S poslovne strane to znači ušteda vremena i smanjene troškova. Magneto je svestran sustav koji omogućuje prilagodbu Vaših poslovnih procesa na internetu. Moguće ga je potpuno ili djelomično integrirati s Vašim poslovnim procesima.

S povećanom dostupnošću, veliki dio odgovornosti s prodajnog predstavnika je prebačeno u digitalni web svijet. Sama uporaba web tehnologija za poticanje prodaje u veleprodajnom segmentu smanjuje troškove transakcije, operative i tehnologije.

Značajke Web trgovine za Veleprodaju

Prednosti Web trgovine za Veleprodaju

• Mogućnost širenja poslovanja van regije.
• Kupci mogu kupovati u bilo koje vrijeme dana.
• Pretraživanje i pronalaženje Vaših proizvoda.
• Veliki izbor načina plaćanja.
• Više valutno poslovanje.

Djeljenje skladišta i robe

Omogućite poslovnim partnerima da iskoriste Magento API mogućnosti da se spoje na Vašu Web trgovinu i preuzimaju robu u svoje skladište za daljnju distribucije. Dobar primjer dijeljenja skladišta je da Web trgovina za veleprodaju šalje podatke o proizvodima i njihovim cijenama Vašim maloprodajnim partnerima.

Preuzimanje skladišta i robe iz vanjskih izvora

Ako imate vanjskog dobavljača koji ima svoj poslovni ERP sustav. Vaša Magento Web trgovina za veleprodaju može preuzeti određeni dio proizvoda iz asortimana dobavljača. Možete preuzeti slike, opis, cijene i ostale podatke iz tih sustava, sve potpuno automatizirano.

Započnimo suradnju

Želite ponudu za internet trgovinu?

Samo označite kvačicom opcije koje trebate. Ubrzo šaljemo ponudu!

Javi se emailom ili telefonom