Magento održavanje za Web trgovine

Web trgovina i Magento održavanje

Digitalni plan d.o.o. Vam pruža iznimnu razinu podrške u pogledu održavanja Web trgovine. Uspjeh Web trgovine je usko povezan s tehnologijom kao i stečenim znanjima. Prepustite nama optimiziranje i sve funkcionalnosti Vaše Web trgovine. Sa širokim znanjem o internet prodaji i marketingu, možemo pomoći ne samo u pogledu tehnologije već u pogledu brendiranja i marketinga Vaših proizvoda u digitalnom svijetu. Digitalne marketinške strategije nam nisu stran pojam a izvući maksimalni potencijal iz Vaše Web trgovine nam ne predstavlja preveliki izazov.

Optimizacija konverzija

Optimizacija konverzija na Web trgovini znači povećavanje prodaje. Analiziramo problematična mjesta na Vašoj Web trgovini kako bi posjetiteljima olakšali razumijevanja i snalaženje, te kako bi posjetitelji što jednostavnije obavili kupovinu.

Google Analytics audit alat

Puno ste uložili da biste privukli posjetitelje na svoju web stranicu? Znate li koliko je Vaš marketing djelotvoran? Mi ćemo pragmatično usporediti sve Vaše digitalne marketing kanale, uključujući pretraživačku mrežu, prikazivačku mrežu, društvene mreže, te predložiti poboljšanja.

Marketing strategija

Od 7 milijardi ljudi 39% njih koristi internet. Vaši potencijalni kupci upravo sada koriste mobitele i tablete oslanjajući se na tražilice kako bi uspješno i brzo pronašli proizvode koje namjeravaju kupiti. Mi Vam možemo sastaviti potpunu Marketing strategiju kako bi zavladali ovim segmentom poslovanja.

Započnimo suradnju

Želite ponudu za internet trgovinu?

Samo označite kvačicom opcije koje trebate. Ubrzo šaljemo ponudu!

Javi se emailom ili telefonom