Želite unaprijediti online poslovanje ljekarne?

U nastavku saznajte više o karatkteristikama naših internet trgovina.

Većina kupaca (68%) radije će se odlučiti za kupnju brenda koji prepoznaju.

Osim po kategorijama sadržaj može biti strukturiran po brendovima za lakšu navigaciju. Odabrane brendove možete promovirati prikazivanjem na početnoj stranici. Prepoznatljivi logotipi i proizvodi predstavit će vas u najboljem svjetlu.

Ubrzajte slanje pošiljke i preskočite ručno upisivanje.

Integracija s dostavnom službe ubrzat ćete slanje pošiljke i preskočiti puno ručnog upisivanja. Iz administracije web trgovine izravno printate naljepnicu za dostavu. Podržavamo integraciju s GLS i DPD dostavnom službom.

Dobar SEO jer 38% posjeta dolazi s Google tražilice.

Vidljivost vaše internet trgovine na tražilicama je od presudne važnosti. Struktura sadržaja po Google standardima omogućit će bolje pozicioniranje na rezultatima pretrage.

Potaknimo kupca u presudnom trenutku!

Odbrojavanje trajanja promotivne akcije pomoći će potaknuti kupca na realizaciju.
Jednim klikom u svakoj kategoriji prikažite proizvode na akciji. U kategoriji akcije automatski će se prikazivati sniženi proizvodi.

Ne gubite zaradu zbog prevelikih naknada za transakcije!

Pomoći ćemo vam odabrati platni procesor za online autorizaciju transakcija koji vam najbolje odgovara.

  • M2Pay
  • Corvus
  • WSPay
  • T-com Payway
  • BrainTree

Dobro dizajnirane internet trgovine su uspješnije.

Pomno dizajnirana web trgovina ne samo da je oku ugodna i pregledna već daje bolje prodajne rezultate. Walmart Kanada povećao je internet prodaju za 13% kada je poboljšao dizajn korisničkog iskustva.

SING UP

Google i Facebook prijava omogućit će lakši pristup.

Za sve one koji nemaju volje upisivati podatke za kreiranje korisničkog računa nudimo prijavu u jednom kliku s profilom društvenih mreža.

Zašto odabrati Magento?

Veliki broj najvećih tvrtke za e-trgovinu širom svijeta odabralo je Magento. Magento je platforma napravljena za online prodaju i može odgovoriti svim izazovima u poslovanju.

Reference internet trgovina koje smo napravili za ljekarne.

Web trgovina sa ponudom kozmetike, medicinskih proizvoda, proizvoda za Vaše dijete, proizvoda za samoliječenje, zaštitu kože.
Za vas smo odabrali vrhunsku ponudu dermokozmetičkih linija za njegu i ljepotu kože beba, djece i odraslih. Smatramo da je pravilan odabir njege izuzetno važan faktor za ljepotu i zdravlje kože. Vaši će kupljeni proizvodi biti brzo i kvalitetno dostavljeni na vašu kućnu adresu.
Odabrani brendovi proizvoda za zdravlje, kozmetiku, mame i djecu.

Započnimo suradnju

Želite ponudu za internet trgovinu?

Samo označite kvačicom opcije koje trebate. Ubrzo šaljemo ponudu!

Javi se emailom ili telefonom