Web trgovina za Veleprodaju i Maloprodaju

Zašto Magento Veleprodajnu i Maloprodajnu Web trgovinu?

Ako imate tvrtku koja prodaje proizvode na veliko i na malo Magento Vam daje mogućnost da imate najbolje od oba svijeta na jednom mjestu. Veleprodaja i Maloprodaja na jednoj ili različitim domenama. Prodaja proizvoda putem interneta Vašim veleprodajnim partnerima s njihovim rabatnim politikama, može se odvijati sigurno i jednostavno. Prodaja dobara unutar ili van zemlje se može odvijati jednostavno i brzo.

Web trgovina za Maloprodaju i Veleprodaju

Jednostavna administracija i snažni marketing alati čine Magento najbolje rješenje za izradu Web trgovine. Magento dolazi s velikim brojem funkcionalnosti i vrhunskim alatom za upravljanje proizvodima te omogućuje trgovcima da prilagode Web trgovinu svojim potrebama i zahtjevima. Izrada kupon kodova za popuste, slanje Newslettera, alati za izvješća i analize su samo niz mogućnosti koje Vam daje Magneto Web trgovina.

Jedno mjesto administriranja i održavanja

Iako imate Web trgovinu za Veleprodaju i Maloprodaju, Vaše dvije Web trgovine će raditi na jednoj Magento instalaciji. Što znači da imate jedno mjesto održavanja za veleprodajne i maloprodajne kupce, unos i ažuriranje proizvoda.

Načini plaćanja

Omogućite veleprodajnim korisnicima da plaćaju s uplatnicama, a maloprodajnim korisnicima omogućite plaćanje kreditnim karticama, uplatnicama i pouzećem.

Integracija s CRM sustavom ili ERP sustavom

Ako već imate neko ERP rješenje možemo našu Magento Web trgovinu uskladiti s Vašim sustavom, tako Magneto sinkronizira zalihe, cijene i opise s ERP sustava na Web trgovinu.

Započnimo suradnju

Želite ponudu za internet trgovinu?

Samo označite kvačicom opcije koje trebate. Ubrzo šaljemo ponudu!

Javi se emailom ili telefonom