Izrada Web trgovina za maloprodaju

Znate li da 150.000 Web trgovina koristi Magento kao rješenje za internet prodaju? Magento Web trgovina Vam pruža fleksibilnost u radu i potpunu kontrolu nad izgledom, sadržajem i funkcijama.
Jednostavna administracija i snažni marketing alati čine Magento najboljim rješenjem za izradu Web trgovine. Magento dolazi s velikim brojem funkcionalnosti i vrhunskim alatom za upravljanje proizvodima te omogućuje trgovcima da prilagode Web trgovinu svojim potrebama i zahtjevima.

Izrada Web trgovine i Magento mogućnosti

Samostalno upravljanje i administriranje narudžbama

Magneto Vam daje mogućnost da samostalno pratite i administrirate narudžbe napravljene na Web trgovini. U Vašoj administraciji se bilježi svaka narudžba te joj se dodjeljuje status dali je: plaćena, izdani račun, otkazana te dali je poslana kupcu. Na ovaj način je lako pratiti narudžbe i slati kupcima pakete.

Alati za marketing i promociju

S Magento trgovinom imate mogućnost slanja Newslettera, izrade kupon kodova za popuste, postavljanje proizvoda na akciju. Također, možete stvarati rabatne politike za određene korisnike i kategorije.

Upravljanje katalogom proizvoda

Magento Vam daje mogućnost da samostalno upravljate s katalogom proizvoda. Možete stvarati nove proizvode, dodjeljivati proizvode u kategoriju, upravljati sa slikama, cijenama i opisima potpuno samostalno.

Izvješća i analize

Magneto Nadzorna ploća Vam omogućava da provjerite statistiku prodaje kao i neke zanimljive činjenice kao što su: prosječna vrijednost košarice, prodaja po danu i prodaja po godini. Izvješća vam daju detaljan uvid u vaše korisnike i njihovu potrošnju.